Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü

Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü

Personel Portal Türkçe English
MENÜ
  • Bölüm Hakkında
  • Personel

    • Akademik Personel

  • Bölüm Dersleri
  • Ar-Ge

    • Cihazlarımız

    • Projelerimiz

    • Bölüm Çıktıları

  • Galeri

    • 2021 Mezunlarımızdan Gıda Bölümü İntern Öğrencilerimiz

  • Gıda Uygulama Dosyası İlk 2 Sayfası
  • Gıda Katkı Maddeleri Dersi Mutlak Öğrenme Föyü (Möf)
  • Besin Hijyeni Dersi Mutlak Öğrenme Föyü
  • Vet. Hek. Halk Sağlığı Dersi Möf
  • Et Muayenesi Ve Teknol. Dersi Möf
  • Süt Muayenesi Ve Teknol. Dersi Möf
  • Klinik Uygulama 3 Dersi Möf
  • Vehip 1 Dersi Möf
  • Vehip 2 Dersi Möf
  • Öğrenci Tübitak (2209-A) Projesi-Örnektir.

Etkinlikler

Vehip 2 Dersi Möf

VEHİP 2 DERSİ (GIDA GRUBU) MUTLAK ÖĞRENME FÖYÜ 1- ET VE ET ÜRÜNLERİ
VEHİP 2 DERSİ  (GIDA GRUBU) MUTLAK ÖĞRENME FÖYÜ 2- SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
VEHİP 2 DERSİ  (GIDA GRUBU) MUTLAK ÖĞRENME FÖYÜ 3- ÖDEV VE SUNUM KONULARI

VEHİP 2 DERSİ  (KANATLI GRUBU) MUTLAK ÖĞRENME KONULARI VE SORUMLULUKLAR
Prof.Dr. MURAT GÜLMEZ
Güncelleme : 24.05.2022 08:39:44
    www.siirt.edu.tr © 2013, Siirt Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.