Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
Personel Portal
Türkçe
English
MENÜ
Personel
Akademik Personel
Bölüm Hakkında
Bölüm Dersleri
Ar-Ge
Cihazlarımız
Projelerimiz
Bölüm Çıktıları
Galeri
2021 Mezunlarımızdan Gıda Bölümü İntern Öğrencilerimiz
Gıda Uygulama Dosyası İlk 2 Sayfası
Gıda Katkı Maddeleri Dersi Mutlak Öğrenme Föyü (Möf)
Besin Hijyeni Dersi Mutlak Öğrenme Föyü
Vet. Hek. Halk Sağlığı Dersi Möf
Et Hijyeni Ve Teknol. Dersi Möf
Süt Hijyeni Ve Teknol. Dersi Möf
Klinik Uygulama 3 Dersi Möf
Vehip 1 Dersi Möf
Vehip 2 Dersi Gıda Grubu İçin Möf
Öğrenci Tübitak (2209-A) Projesi-Örnektir.
Vehip 2 (10. Dönem) Kanatlı Grubu İçin Möf
Vehip 2 Karnesi- Gıda Grubu
Etkinlikler
Akademik
Prof.Dr. MURAT GÜLMEZ
Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Anabilim Dalı
Arş. Gör. KÜBRANUR YILDIZ BAYHAN
Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Anabilim Dalı
Arş. Gör. SEFA ÜNER
Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Anabilim Dalı